Café de Paerdskoel in Venlo-Blerick, 't Kefee van heej!
Café de Paerdskoel in Venlo-Blerick, 't Kefee van heej!

Genieten op ons prachtige terras

Het terras in het hart van Blerick

Het Antoniusplein is het warm kloppende hart van Blerick, pitoresk gelegen aan het einde van de Kloosterstraat (de winkelstraat van Blerick) en in de schaduw van de kerktoren van de Antoniusparochie. Aan dat Antoniusplein liggen twee fraaie terrassen die elke gast zullen omarmen. Zo moet genieten in de buitenlucht bedoeld zijn.

Een drankje, maar zeker ook een hapje

Op ons terras serveren wij gerechtjes van de kleine kaart die u ook op deze site kunt bekijken. Dus naast de goed verzorgde drankjes is Eetcafé 'de Paerdskoel' ook de aangewezen plek om de inwendige mens op kracht te brengen.

Felle zon... wij bieden schaduw

We hebben ons terras voorzien van bijzonder fraaie parasols van de firma Gipro. Met de daaronder gemonteerde verlichting is het zelfs tot in de late uurtjes een echt sfeervolle aanblik. En als de felle zon onze bolletjes teistert is het onder deze reuzeparasols een oase van koel genot!

Bekijk de plaatjes van ons terras

Hieronder een aantal sfeerbeelden van het terras 'in actie'. Kom zelf zeker een keer ervaren hoe het Antoniusplein en in het bijzonder 'de Paerdskoel' de turbo op je zomergevoel zet!

plaatjes zijn in aantocht :-)

Deile op Smoeltjesbook